Om företaget

Vårt samhälle står inför stora utmaningar i att säkra framtidens elförsörjning. Ett ständigt växande elbehov genererar stora investeringar i elnät och elproduktionsanläggningar. Vi finns till för att vi vill vara en viktig del av framtidens investeringsprojekt.

Vi är ett norrländskt företag med stor samlad branscherfarenhet av 0,4 till 130 kV elkraftinstallationer inom Eldistribution, Vindkraft och Industri.

Vår kompetens och erfarenhet av att driva stora komplexa projekt är en förutsättning och vår flexibilitet tillsammans med våra medarbetares engagemang är det som i slutändan gör skillnaden.

Vi strävar efter långsiktigt samarbete med få utvalda kunder och därför finns det aldrig utrymme hos oss för dåligt genomförda projekt.

Power Forze AB

Ulleniusgatan 1, 962 33 Jokkmokk
Tel: 070-395 15 19
E-mail: info@powerforze.se

Vi skall:

  • Leva upp till våra kunders förväntningar när det gäller hållbarhet, vårt erbjudande ska vara ett hållbart alternativ.
  • Arbeta med partners och leverantörer som är engagerade i vårt hållbarhetsarbete.
  • Ge våra medarbetare kunskap och engagemang om hållbarhet och därigenom kunna erbjuda en bra fysisk och psykosocial arbetsmiljö för alla.
  • Respektera de grundläggande mänskliga rättigheterna. Vi behöver respektera dem, inte bara på vår egen arbetsplats utan också ute hos våra leverantörer.
  • Alltid göra ”schyssta affärer”, fritt från mutor och korruption.